Confectierekken

Kerklau is de specialist op het gebied van kledingrekken

Bent u als ondernemer in de kledingbranche op zoek naar duurzame en betaalbare confectierekken? Uw zoektocht eindigt bij Kerklau Shop Supplies. De ruime voorraad kledingrekken die wij hebben biedt altijd uitkomst. Door onze grote voorraad is het bestellen van meerdere artikelen geen probleem. Binnen onze voorraad hebben wij verschillende soorten en maten, passend bij een bedrijf van elk kaliber.
U hebt ruime keuze in maten en modellen, snel en eenvoudig te bestellen. Doordat onze confectierekken van wielen zijn voorzien kunt u deze inzetten waar u maar wilt. Door het plaatsen van de rekken buiten uw bedrijf bijvoorbeeld, kan u de aandacht van het winkelend publiek trekken met uw collectie. Omdat de hoogte van de confectierekken verstelbaar is kunt u deze aanpassen op de hoogte van uw collectie. Simpelweg op de goede plaats manoeuvreren en vastzetten maken van ons mobiele confectierek een vast rek, waar u uw collectie uitstekend in kunt etaleren. Het verchroomde materiaal geeft u de garantie dat het product dat wij leveren jarenlang in zijn originele staat blijft, waardoor u menig verkoopjaar op onze confectierekken kunt vertrouwen.
Door de combinatie van kwaliteit, keuze en betaalbaarheid is Kerklau Shop Supplies de uitgelezen leverancier van uw confectierekken. Jarenlange ervaring op inkoopgebied en goede connecties met leveranciers maken ons een betrouwbaar adres voor confectierekken met een snelle afleverservice. Als u kiest voor de confectierekken van Kerklau Shop Supplies kiest u voor kwaliteit met een prijskaartje waar u in positieve zin door verrast wordt. Neem snel een kijkje in onze professionele webshop en zorg dat uw collectie binnen afzienbare tijd geshowd wordt door onze confectierekken.

Voorbeelden van kledingrekken

Meer dan 250 tevreden klanten gingen u voor!

Direct naar de shop »

Volg ons stappenplan voor de perfecte kledingrekken!

  • 1) Maak een keuze

    Lees meer..
  • 2) Bestel uw kledingrekken

  • 3) Wij regelen de rest!