Dubbel Kledingrek

Kerklau is de specialist op het gebied van kledingrekken

Hebt u eigenlijk te weinig plaats op uw kledingrek? Zou u eigenlijk wel dubbel zoveel kledingrekken willen hebben maar hebt u daar geen ruimte voor? De oplossing van Kerklau Shop Supplies is effectief en efficiënt. Wij hebben speciaal voor u tegen een gunstig tarief dubbele kledingrekken in voorraad. Een verchroomd frame en echte wielen met een metalen binnenwerk zorgen voor extra stabiliteit. Het dubbele gewicht dat gedragen wordt door dit kledingrek wordt moeiteloos opgevangen door de extra stevige kwaliteit. Dubbel zoveel opbergcapaciteit zonder een extra kledingrek en voor een prijs waar u geen twee kledingrekken voor kunt bestellen.

De diepzwarte kleur die het kledingrek heeft maakt het modieus en tijdloos tegelijk. Plaatsbaar in ieder bedrijf en in iedere omgeving. Het dubbele kledingrek van Kerklau Shop Supplies is makkelijk verplaatsbaar en kan eventueel als transportrek gebruikt worden. Zo neemt u twee keer zoveel mee als met een ‘normaal’ kledingrek zonder extra ruimte nodig te hebben of extra kosten te maken.

Het dubbele kledingrek van Kerklau Shop Supplies biedt u als ondernemer veel voordelen. Laat u in onze webshop verrassen door de scherpe tarieven die wij hanteren voor dit product en zorg dat u binnenkort trotse eigenaar bent van onze prachtige dubbele kledingrekken.

Voorbeelden van kledingrekken

Meer dan 250 tevreden klanten gingen u voor!

Direct naar de shop »

Volg ons stappenplan voor de perfecte kledingrekken!

  • 1) Maak een keuze

    Lees meer..
  • 2) Bestel uw kledingrekken

  • 3) Wij regelen de rest!