Inklapbare en/of opvouwbare kledingrekken

Kerklau is de specialist op het gebied van kledingrekken

Kledingrekken zijn natuurlijk sinds jaar en dag de ideale manier om uw collectie aan uw klanten aan te bieden. Het nadeel van deze kledingrekken is vaak dat ze log en zwaar zijn, waardoor het een last vormt deze te verplaatsen, vervoeren of op te bergen. Herkent u deze problemen als ondernemer? Dan heeft Kerklau Shop Supplies een passende oplossing voor dit probleem. Onze inklapbare en/of opvouwbare kledingrekken geven u de stevigheid van normale confectierekken maar voegen hier een extra kenmerk aan toe, ze zijn namelijk inklapbaar en/of opvouwbaar.


Geen kopzorgen meer over met kledingrekken volstaande berghokken, onze inklapbare en/of opvouwbare kledingrekken werkt u in een mum van tijd en met een fractie van de ruimte van een normaal kledingrek eenvoudig weg. U hebt bij ons de keuze tussen deels inklapbare kledingrekken of geheel opvouwbare kledingrekken. Natuurlijk allen voorzien van wielen zodat deze gemakkelijk te verplaatsen zijn en eenvoudig ergens tussen of onder passen.
De stabiliteit een duurzaamheid van doorsnee kledingrekken zijn vaak de criteria waarop ondernemers voor deze ‘gewone’ kledingrekken kiezen. Inklapbaarheid en/of opvouwbaarheid wordt vaak als een kenmerk gezien van kledingrekken die vanwege deze eigenschappen minder stabiel zijn. Kerklau Shop Supplies heeft goed nieuws voor u. De inklapbare en/of opvouwbare kledingrekken zijn verchroomd en van zeer duurzaam materiaal gemaakt, waardoor deze minstens zo stabiel zijn als de ‘gewone’ kledingrekken. Het is een perfecte oplossing voor ondernemers die de beste kwaliteit eisen in combinatie met ultieme functionaliteit.

Voorbeelden van kledingrekken

Meer dan 250 tevreden klanten gingen u voor!

Direct naar de shop »

Volg ons stappenplan voor de perfecte kledingrekken!

  • 1) Maak een keuze

    Lees meer..
  • 2) Bestel uw kledingrekken

  • 3) Wij regelen de rest!