Kledingrek Gamma

Kerklau is de specialist op het gebied van kledingrekken

De mogelijkheden van het opzoeken en vergelijken van artikelen zijn met het hedendaagse internet onbegrensd. Kerklau Shop Supplies kijkt vaak met argusogen naar webshops of bedrijven die onder andere kledingrekken tegen een zeer laag tarief aanbieden, maar de klant er niet bij vertellen dat deze ongeschikt zijn voor intensief en professioneel gebruik. Wanneer wij in een advertentie van de Gamma een kledingrek voor een zeer laag tarief zien gaan bij ons de spreekwoordelijke alarmbellen al rinkelen. De foto die bij de advertentie is bijgevoegd laat zien dat wij het bij het rechte eind hebben. Het kledingrek is voorzien van een kunststof onderstel met kleine kunststof wielen. Ook het frame is niet aan kunststof ontkomen. Het geheel ziet er fragiel uit en lijkt uitermate ongeschikt voor professioneel en jarenlang gebruik.
Kerklau Shop Supplies weet hoe belangrijk het is om als ondernemer te kunnen vertrouwen op het materiaal dat van belang is bij de uitvoering van uw dienst. Wij waarborgen dan ook de kwaliteit van onze producten en verkopen alleen producten die gemaakt zijn van de meest stevige en duurzame producten, zodat u waar krijgt voor uw geld. De kledingrekken die Kerklau Shop Supplies aanbiedt zijn geen van allen voorzien van kunststof aan het frame of in het onderstel. Wij leveren producten met een verchroomd frame en onderstel en met degelijke en slijtvaste wielen. Kledingrekken van Kerklau Shop Supplies staan garant voor jarenlang en intensief gebruik zonder problemen.
Gebruik uw gezond verstand als ondernemer en investeer in stevige en duurzame producten waar wij als jarenlange experts op het gebied van import geheel achter staan. Wij kunnen u garanderen dat onze kledingrekken met de grootst mogelijke zorg geproduceerd zijn en dat u jarenlang plezier kunt hebben van uw aankoop. De prijs-kwaliteitverhouding van kledingrekken van Kerklau Shop Supplies is uitstekend, wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten tegen een zeer gunstige prijs.

Voorbeelden van kledingrekken

Meer dan 250 tevreden klanten gingen u voor!

Direct naar de shop »

Volg ons stappenplan voor de perfecte kledingrekken!

  • 1) Maak een keuze

    Lees meer..
  • 2) Bestel uw kledingrekken

  • 3) Wij regelen de rest!