Kledingrekken informatie

Kerklau is de specialist op het gebied van kledingrekken

Als bedrijf moet u natuurlijk uw artikelen op een bepaalde manier aan de klanten laten zien. Alleen al op modegebied kan dit op veel verschillende manieren. Kasten en inbouwrekken zijn natuurlijk opties, alleen kledingrekken zijn over het algemeen meer praktisch en veel goedkoper. Kerklau import biedt speciaal voor u kledingrekken aan, in verschillende modellen met verschillende praktische opties. Natuurlijk zijn deze duurzame kledingrekken bijna allemaal verrijdbaar, dus ook met deze producten maakt deze groothandel weer de juiste verbinding;  het nuttige met het aangename combineren.

Een groot deel van de collectie bestaat ook uit kledingrekken als zogenaamde confectierekken. Veelal gebruikt voor het ophangen en tonen van verschillende kledingstukken, in een handig verrijdbaar rek. Het is het opbergsysteem dat door ’s werelds meest bekende designers geprezen  wordt om zijn eenvoud en duurzaamheid. Om maar eens een greep uit dit assortiment te nemen zijn deze bijvoorbeeld te bestellen met een dubbele tussenstang, zodat de ruimte optimaal gebruikt kan worden. Tevens is bijvoorbeeld een extra verstevigd en verchroomd rek te bestellen. Het loont zich zeer zeker om even een kijkje te nemen in ons uitgebreide aanbod aan confectierekken. Voor iedere ondernemer wat wils en zoals u van ons gewend bent: Altijd scherp geprijsd.

Kleding opbergen en vervoeren als u als ondernemer eenmaal op locatie bent, blijkt vaak erg lastig omdat er geen materiaal voorhanden om de kleding keurig te vervoeren. Met onze collectie reis- en vouwrekken is dit voor u verleden tijd. Als bedrijf dient u natuurlijk op elke locatie een goede indruk te maken, een stabiel rek om kleding in te vervoeren is daarbij zeker geen overbodige luxe. Onze reis- en vouwrekken zijn opklapbaar zodat deze makkelijk te vervoeren zijn en als volwaardig kledingrek dienst kunnen doen indien uitgeklapt. Speciaal voor u hebben wij verschillende rekken geïmporteerd in verschillende prijscategorieën. Natuurlijk zijn ook deze artikelen van duurzaam materiaal, om een jarenlange levensduur te kunnen garanderen.

 

Als ondernemer in de hedendaagse modewereld, weet u natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het imago is voor uw zaak. U loopt met onze kledingrekken, waarin uw kleding in oorspronkelijke staat gehouden wordt, in ieder geval geen gekreukt imago op !

Voorbeelden van kledingrekken

Meer dan 250 tevreden klanten gingen u voor!

Direct naar de shop »

Volg ons stappenplan voor de perfecte kledingrekken!

  • 1) Maak een keuze

    Lees meer..
  • 2) Bestel uw kledingrekken

  • 3) Wij regelen de rest!